hits

Si JA

26.10.2014 - 21:31 Ingen kommentarer

Det beste rådet jeg noengang har fått, er å si JA til alt du ikke MÅ si nei til.

Hiv deg ut i ting som gir deg nye erfaringer, nytt nettverk og nye muligheter. Før du vet ordet av det, åpner det seg nye veier du aldri hadde sett ellers. I disse dager høster jeg goder av en sånn situasjon.

For 4 år siden ble jeg stoppet på gata av en regissør, som lurte på om jeg kunne synge og ville være med i en musikal. Denne svensken ante ikke at jeg var artist og hele greia virket litt merkelig for min del. 10 minutter senere stod jeg og sang for ham midt på gata og lo hele situasjonen vekk samme kveld. Men så ringer plateselskapet mitt meg dagen etter og sier at regissøren for Buddy Holly oppsetningen på Folketeatret ønsket meg inn til en audition. Jeg bestemte meg for prøve, selv om jeg aldri hadde forestilt meg å gjøre en musikal. The fun fact er at regissøren hadde forsøkt å få tak i "artisten Elisabeth Carew" og visste ikke at det var meg han stoppet, da jeg sang for ham på gata. Det er litt morsomt. Uansett, jeg kom meg gjennom auditionrunden og takket JA til denne muligheten som ga meg scene erfaring, publikumsforståelse og erfaring innenfor skuespill. Dette valget tok meg videre til ny musikal, til voicing på radio og tv, og nå har den tatt meg til en ny arena. Litt hemmelig enda, men på nyåret er det igang.


Buddy Holly premiere i 2010 (hansenfoto.fotoshelter.com)

Man vet ikke alltid hvilke arenaer man skal innom på vei mot målene man har satt seg i livet. Ting blir aldri helt som man planlegger, så vær spontan og gjør ting du syns er gøy på vei mot målet. Si JA, hvis du ikke er nødt til å si nei. Push deg selv og voks på det. Og husk at når du følger drømmen og lidenskapen din, er jobb 10 ganger fetere enn fritid. ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar