hits

My eyes bloodshut but my jet don't lag

14.10.2014 - 16:58 Ingen kommentarer

Eller? Jeg tror jeg er the queen når det kommer til å knekke jet lag'en, men jeg går på smellen hver gang gitt. Det går strålende dag én og to, men så er jeg helt på månen dag 5. 

Men jeg har kost meg masse i LA. :) Været er alltid helt nydelig, og det er en stor by som tilbyr nesten alt her i verden. Jeg har kjent litt på utelivet og blitt kjent med byen ved å kjøre rundt hver dag. Det er jo et mekka for artister og låtskrivere, men jeg syns fortsatt det er litt vanskelig å se for meg å bo der en dag. Kanskje jeg er mer en New York jente. Det er noe med skyskrapere og storby følelsen som inspirerer meg veldig, og det får man ikke i like stor grad i LA. Og man kommer ikke unna at folk er veldig tørste. De vil alle opp og frem og er litt større i kjeften enn vi er vant med her hjemme, så man må ta det man hører med en klype salt. Men jeg gleder meg til å dra tilbake snart uansett, må gi byen flere sjanser. USA føles litt som et hjem det også, som sikkert mange unge nordmenn føler, fordi vi er så amerikanisert gjennom tv, musikk og film gjennom hele oppveksten.Jeg kom hjem til et texas av jobb. Føler jeg har sittet som en maskin de siste dagene. Løpet jeg har lagt opp i høst har gått hardest utover skolen og nok en gang kjenner jeg den vonde følelsen i magen. Noen asosiale dager og sene netter rydder forhåpentligvis opp i det. Det er ikke for sent å få til et greit resultat.

Et par pauser har jeg måttet ta meg da. Dro ut til mamma og fikk servert nydelig fårikål. Og apropos lammesesong, nå kan jeg jo lage litt afrikansk mat. Det er virkelig altfor lenge siden.


 Husk å delta i konkurransen i forrige innlegg. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar