hits

Ny single og ny skole

03.08.2014 - 17:27 4 kommentarer

Åh.. denne søndag kan gjerne strekke seg over noen dager til. I morgen er det tilbake til virkeligheten gitt. Heldigvis on a good note, for kl 11 er det møte med plateselskapet mitt hvor vi forhåpentligvis setter en dato for slipp av den nye singelen min.

Mandag om en uke begynner jeg på skole igjen. Har kommet inn på kultur og kommunikasjon på universitetet i Oslo og gleder meg til å få satt igang der. Jeg VET at jeg lesser meg ned i litt for mye (som vanlig), men jeg lever i en tro om at man bør utnytte muligheten til gratis utdannelse i dette landet, hvis man har tid og mulighet. Vi er veldig heldige!

Siste feriehelg med hvitvin på verandaen er forbi. :/

Sjekk ut de deilige nye Nike AirMax'ene mine, oooooooh!! <3I skrivende stund går dokumentaren "Fotballeventyret Carew" på TV2. Det er et slags sammendrag av John's karriere, og selv om jeg kanskje ikke er helt objektiv, syns jeg den var utrolig sterk og fin, og håper så mange som mulig vil titte innom TV2 Sumo på nett og se den! :)

4 kommentarer

Marte

03.08.2014 kl.18:11

Morsomt at du fortsetter å blogge innimellom for oss som følger deg. Holder du oss oppdatert angående relase datoer også eller er det hemmelig? Gleder meg til å høre.

Er du spent på studiene? Er dette noe du kunne tenke deg å jobbe med på sikt og isåfall hva? Ønsker deg en super uke:-)

Mvh Marte

Elisabeth Carew

04.08.2014 kl.00:53

Marte:

Skal holde dere oppdatert på alt og gleder meg til å høre hva dere syns. :) Skal skrive om studiene også, så fort det er igang. :)

Julie

05.08.2014 kl.13:07

Hvor har du kjøpt Nike Air Max'ene? Såååå fine :-)

Elisabeth Carew

05.08.2014 kl.13:22

Julie:

Kjøpte dem på Stress i karl johan, men tror de er tomme for damestrørrelser. Kan hende de får inn igjen, ellers får du bare titte litt rundt på nett kanskje! :)

Skriv en ny kommentar