hits

Barca <3

30.07.2014 - 14:57 Ingen kommentarer

Jeg står fortsatt uten kamera, så her kommer det kun instagram bilder med updaten min. 

Etter Wireless hadde jeg et par dager i studio og gjorde faktisk den beste låten hittil. Jeg tror jeg sitter på en ny single, men den må spilles opp for folka mine og plateselskapet før det blir satt i stein. Jeg er iallefall veldig gira. 

Varmen i studio derimot har nesten tatt knekken på meg. Jeg var i Barcelona forrige uke, og det var faktisk kaldere der enn i Oslo.

Før Barca fikk jeg fikset neglene mine med Shellac. Utrolig fint og digg fordi neglene blir forsterket og lakken holder seg perfekt. NB: Jeg bruker Shellac, ikke Gellac som ikke er bra. Shellac er ikke skadelig, men du må gjøre det i salong. :)

Vi bodde i El Born, hvor gatene er kjempe trange og det er fantastiske restauranter på alle gatehjørner. Veeeldig romantisk.


Potetmos på en seng av slow cooked oksehale. Canete må være den beste restauranten jeg noengang har spist på.

Vi møtte på Jason Derulo på stranden og ble invitert med i VIP'en på en klubbkonsert de hadde samme kveld. Det var en helt sinnsyk kveld og stemningen på utestedet (Opium) stod helt i taket. Vi fortsatte festen til tidlig morgen. :)

Dagen før hjemreise var vi på W hotellet og festet, og tror du ikke Joe Jackson sitter ved et bord der. Jeg fikk helt sjokk og måtte ta bilde med han. Jeg eeeelsker Michael Jackson og er oppvokst med musikken hans, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle føle der og da, med tanke på hva Joe har utsatt guttene sine for, men bildet måtte iallefall tas.

Tilbake i Oslo har jeg fått ny fresh tan. Nå er det bare å nyte sommeren videre her.
Må også nevne at jeg er temmelig glad jeg investerte 900 kr i en prime vifte på Elkjøp for noen mnd siden. De pengene er ikke fullt så sure nå om dagen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar