hits

lys våken

02.06.2014 - 00:35 Ingen kommentarer

"Du skal ikke sove bort sommernatta" sa en kompis her om dagen, og det har jeg ikke gjort i det siste. Det er akkurat som om jeg blir litt nyforelsket i livet med en gang varmen og lyset er tilbake. Alt blir litt enklere, jeg blir mer spontan, inspirert og får mer energi. Nå begynner jeg å få litt fresh brunfarge også etter et par dager i solen.

De gærne damene mine er ufine på Snap.

Elsker utsikten.Maddemin <3

Jeg har selvfølgelig vært mye i studio, men det finnes vel grenser for hvor mange selfies under innspilling dere orker å se på. Må snart begynne å lekke litt snutter av materialet som kommer senere i sommer. :) Men det legger jeg i så fall først ut på instagramen min, så følg med der.

Jeg spiser noen heavy doser med disse maisene hver dag. Og er litt redd for å si det høyt, for det salt innholdet kommer til å ta knekken på meg. Men jeg er avhengig akkurat nå. Roer seg nok snart.

I går spilte Beryl og Henrik på Turkish Delight. Beryl spilte en av mine nye låter der uten at noen visste om det, og det var utrolig fett å se folk på dansegulvet ta helt av til den. Da har vi gjort noe riktig. :)

Et sukkertøy på hver arm. Babysis Jennifer og Sandra. <3

Denne uken er det fri fra studio. Bra med en liten timeout nå, må lade opp den kreative flyten. Ikke minst ligge litt på stranda og nyte dette været, de dagene jeg ikke er på jobb. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar