hits

Shoot

24.05.2014 - 12:28 2 kommentarer

Yo. I går var jeg en snarttur innom Spalt Pr og tittet etter noen kule pieces jeg kan bruke til shoot, til en gig og til ELLE festen om 2 uker. Jeg er alltid så sent ute før store eventer, og alle showroom'ene rundt omkring er så utplukket. Jeg er ofte hos Spalt og låner. De har utrolig mye kult, og lokalene er så nydelige og oversiktlige.

Jeg shoppet litt i går også. På mandag har jeg og Per Heimly en kjapp shoot til single og EP cover, og jo flere alternative outfit's jeg har, jo mer spillerom har vi. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvordan bildene bør se ut, men håper vi får til noe rundt et par tanker jeg har. Per er jo så flink, så bra blir det uansett. 

Når det er sagt, er det mye usikkerheter rundt om EP slippes nå eller om et par mnd., fordi vi veldig snart treffer sommerferien. Det er ikke noe nytt at ting blir utsatt i denne bransjen, men alltid kjipt når jeg har jobbet så hardt for å få denne musikken ut akkurat nå. Det blir rett og slett litt for knapt med tid. :( Dette er også grunnen til at vi har lagt fra oss det å planlegge en release konsert. MEN, selv om EP kanskje blir utsatt, kan det allikevel hende jeg slipper ny single. Vi får se. Jeg vet ikke så mye mer akkurat nå. :)

2 kommentarer

Victoria Wisløff

24.05.2014 kl.12:47

God helg! Kos deg masse masse denne fine lørdagen :D

Elisabeth Carew

24.05.2014 kl.15:13

Victoria Wisløff:

Takk, i like måte! :)

Skriv en ny kommentar