hits

1 dag, 3 studioer

14.05.2014 - 17:38 2 kommentarer

I går var jeg på en kort innspilling til en dokumentar som TV2 gjør om John. Han har et samarbeid der i forbindelse med fotball VM, og da har blant annet jeg sagt noen ord på kamera. Jeg blir så utrolig klein og flau foran kamera. Føler virkelig at jeg aldri blir vant til det. Jeg burde hatt et kamerateam på slep 24 timer i døgnet noen uker, så hadde jeg kanskje klart å gjøre et kort intervju uten å få krøll på tunga og helt hetta. Jeg er håpløs der.

Vi filmet det i God Morgen Norge lokalene, men bakgrunnen blurres ut.

Vi holdt på i 45 min., til kameraet streika og så måtte jeg hoppe i en taxi og komme meg til en voice jobb på Frogner.

Som jeg har nevnt før, gjør jeg en del voicing. Dere hører meg nok på TV og radio en del, men jeg kan ikke si hvilke reklamer jeg gjør, uten å vite om kunden ønsker det. Voicerne skal jo være anonyme.

Det er en veldig morsom jobb. Har jobbet med det i over 4 år nå, og innenfor mange segmenter. Har gjort tv reklamer, radio, kino og mange informasjonsfilmer. Men ikke tegneserier. Har alltid hatt en drøm om å gjøre en Disney film og tok faktisk kontakt med de som castet "Prinsessen & Frosken" da den skulle gjøres på norsk. Noora Noor hadde allerede fått rollen. Da var jeg utrolig misunnelig. Kanskje det kommer en mulighet en annen gang. :)

Etter voicejobb, dro jeg ned i studio. Vi ligger etter skjema, på tross av at vi jobber døgnet rundt. Det er så mange andre baller jeg har i luften også, så det er nesten umulig å rekke over alt. :/ Det ser desverre mørkere og mørkere ut for release party. Og jo lengere vi går over tiden, jo flere usikkerheter er det rundt slipp dato, og single og alt vi sitter oppi. Det er sånn det stort sett er for artister og jeg er vant til det. Men blir sliten i hodet. Jeg får ta en dag av gangen og bare fokusere på låtene. 

Nå skal jeg straks ned i et annet studio og gjøre en morsom greie med Morten Ramm. Aner ikke hva det blir av dette, men skal holde dere oppdatert. :)2 kommentarer

Evia

14.05.2014 kl.17:40

så fin blogg! Hadde vært gøy med en kommentar tilbake:) Ha en fin dag videre!

klem evia. blogg.no

Elisabeth Carew

15.05.2014 kl.03:29

Evia:

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar