hits

lookie lookie

05.05.2014 - 12:11 Ingen kommentarer

Jeg har alle antenner ute om dagen, i forbindelse med disse release konsert tankene jeg leker med. Jeg aner jo ikke hvor jeg skulle hatt det, men vil gjerne ha det ganske lite og intimt (litt uhøytidelig) og i Oslo sentrum. Taket på The Thief er nydelig, men vet ikke om det lar seg gjøre. I går kveld møtte jeg Beryl og Anette på Vanguard på Schous plass (rett ved popsenteret), og jeg må si at det ikke var en helt dum spot for en release konsert. 

Sidespor: Jeg har ingen tattoveringer, og har aldri ønsket meg en heller, men disse som Anette har tegnet selv, hadde jeg tatt. De er så utrolig fine, jeg elsker dem. Men igjen, det er ingen som kler seg bedre eller ser kulere ut enn Anette, så selvfølgelig har hun drømme tattisene også. Jeg tror hun er et lite stil ikon for meg.

Ved siden av lokale jakt, er det alt det andre. EP'n er ikke ferdig. Jeg må ha musikere, og de må jeg rekke å få øvd med. (ÆÆÆÆ!)

Skal jeg ha 2 DJ'er som vanlig, eller et par stykker på synth? Jeg har litt lyst på bassist og trommis også. Skal jeg kanskje bare ha et fullt band? Og hvem kunne det vært.

Vet dere hva? Alle tips til både musikere og konsertlokale tas imot med stor glede! Mail meg på bookelisabeth@hotmail.comIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar