hits

Tusen tanker

29.04.2014 - 21:25 2 kommentarer

Jeg har tenkt mye de siste dagene, på hvordan alt skal gjøres fremover. Tiden  går så sinnsykt fort. EP'n (mini album på 5-7 låter) må være ferdig 12. mai (slippes i juni), så dvs at vi har  2 uker igjen, og vi har jo egentlig nettopp begynt!

Men jeg tror vi er rute og jeg tenker litt på om jeg skal ha et release event og spille låtene. Det hadde vært gøy, men vet ikke hvordan jeg skal rekke alt. Det krever litt planlegging. Jeg får visjoner rundt hvordan sceneshowene kan se ut etterhvert som låtene tar form, og drømmen er å få reise rundt og spille en del dette året. Jeg vil møte de som hører på EP'n min face to face, takke for støtten og gjøre en fet konsert.

Denne låta. Denne gleder jeg meg til dere får høre. 

Eccentric Music. Her, under David Eriksen, har jeg vært signert i 8 år.

Så, da får vi se hva det blir til. Jeg liker ikke å feire bursdagen min en gang, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal sette i gang et EP release event. :)

2 kommentarer

Mine

30.04.2014 kl.13:25

Å! Gleder meg til å høre platen. Kan det stemme at du bor på AK plass? Syntes jeg så deg her om dagen.. Håper konserten/eventen blir for alle, er super keen på å se deg live. Forresten ser du så veldig flott ut! Et godt forbilde. Gleder meg til å høre mer. Lykke til:-)

Elisabeth Carew

01.05.2014 kl.21:35

Mine:

Tusen takk for fine ord! Ja, det stemmer at jeg bor ved AK plass. :) Jeg håper jeg kan ha en åpen release, hvis det blir noe av. Kommer iallefall til å gi all info her på bloggen! :)

Skriv en ny kommentar