hits

Fyrverkeri i hjertet

15.04.2014 - 23:59 4 kommentarer

Dagen kunne ikke startet bedre. Frokost på The Nighthawk med de fine damene mine, Madde og Tinashe.

Madde søter seg til og vant den konkurransen. <3

Etter frokost stakk jeg ned i studio for å spille inn en ny låt jeg er forelsket i. Jeg har jobbet med Thomas i 7 år nå og han kjenner meg kanskje bedre enn noen andre musikalsk, så det er alltid fantastisk å ha sessions med han. Jeg er veldig fornøyd med låta vi har gjort og gleder meg til dere får høre. Og der kommer den lille nyheten. Jeg skal slippe min første EP i juni. En EP er et slags mini-album med ca. 5-7 låter. For meg er det litt fyrverkeri i hjertet hver gang jeg sier det høyt, for det betyr utrolig mye for meg. Jeg har sluppet 6 singler over 6 år, og endelig kan jeg slippe et sett som også har låter med helt kreativ frihet, hvor jeg ikke har vært nødt til å tenke at dette skal passe inn i et radioformat eller nå hitlister. Jeg elsker å skrive pop, men jeg er jo først og fremst en skaper som elsker å jobbe i kreativ flyt. Jeg får vist en annen side av meg selv som artist, en side bare mine nærmeste har sett i alle år. 

Bono <3Super flinkis Julie Bergan var i studio og spilte inn en ny låt. Den er SÅ fet. Har hørt den gjennom veggen de siste dagene. Gled dere! Girl can saaaang! (men det vet dere)

Mats aka "Slipmats" som produserte min "Sole Survivor", jobbet med unge Bergan i dag og så ut som han var for kul til å være venn med noen av oss.

Det å slippe første EP er en milepæl for meg, men jeg prøver å ikke gjøre meg så mye tanker rundt prosjektet. Jeg vil at det skal være et ærlig uttrykk rundt hva jeg føler og hvem jeg er som artist og menneske akkurat nå. Det forandrer seg hele tiden, sånn er det bare. Men jeg håper at musikk som treffer meg, kan treffe deg, - det er det eneste som betyr noe.

De neste ukene skal vi bare leke oss og være innom flere forskjellige sjangre. Vi skal jobbe fra scratch, vi skal jobbe med pre produksjoner jeg har gjort hjemme og egentlig på alle måter som kan trigge det vi er ute etter nå, uten å vite helt hva det er fordi vi har frihet.

Jeg døpte Thomas "The mad scientist" i 2008, og i dag vet dere alle godt hvorfor. Alltid fantastisk å jobbe med han. 

Det er deilig å jobbe med det man elsker når vårsolen skinner. Jeg står her og synger, lever ut en drøm, samtidig som favoritt byen min varmes opp. Veldig deilig og inspirerende.

Det første sikre bidraget til EP'en min er låten jeg spilte inn i dag. Den heter "Forever like this".

Nå skal jeg møte gode venner og ta et glass før jeg reiser opp til bestemor i Heidal og jobber med eksamensoppgaven min.

Ha en deilig påske! :*

4 kommentarer

Marte

17.04.2014 kl.19:21

Gratulerer så mye med milepælen. Du er så dyktig og dette fortjener du. Jeg hører masse på alt du gjør og min favoritt er cover til am I wrong på P3. Hører på repeat hver morgen mens sola titter frem.

Kunne du tenkt deg å ha spørsmålsrunde? Er som fan veldig nysgjerrig på deg. Har du kjæreste? Bestiller du vin eller øl på byen, hva er yndlingsmaten din? Slike ting. Eller kanskje du kunne skrevet et innlegg om litt sladder evt:-)

Ønsker deg en fantastisk påske, håper eksamen går bra og gratulerer igjen med plate. Jeg kommer til å være den første i køen.

Du er en flott artist og elsker uttrykket du klarer å formidle.

Påske klem fra Marte.

Stephen Grindhaug

18.04.2014 kl.15:10

Grattis med EP :)

Elisabeth Carew

19.04.2014 kl.16:48

Stephen Grindhaug:

Tusen takk! :)

Elisabeth Carew

19.04.2014 kl.16:50

Marte:

Tusen takk, utrolig hyggelig å høre. :) Hvis jeg hadde fått mye spørsmål, kunne jeg gjerne hatt en spørsmålsrunde. Eller ja, kanskje bare skrive et innlegg om sånne ting. Takk for tipset!
Ha en herlig påske. :)

Skriv en ny kommentar