hits

Opptur vs. nedtur

04.03.2014 - 00:37 Ingen kommentarer

I dag har jeg hatt litt up's & down's. Dagen startet med siste kostymeprøve, som var en super opptur. Er kjempefornøyd med hele antrekket mitt, og nå kan jeg fokusere på det andre som skal falle på plass.

Så bar det videre til in-ear prøver, altså en lydsjekk hvor vi får all lyd inn i et isolert headset, og får kjenne på hvordan det blir når vi står på scenen denne uka. Og stemmen var desverre ikke med meg i dag.. den er hyper sensitiv for belastning (prating tilogmed), så etter sceneprøvene i morgen må jeg nok holde meg helt i ro, og være ganske stille frem til det braker løs på søndag. Må bare håpe denne kroppen healer seg selv, det er ikke så mye annet å gjøre.I kveld har jeg vært i studio med Thomas og lagt koringer på et nytt track. Det er ikke min låt eller jeg som er artisten, men dere får nok høre den snart, og jeg elsker den! :)


Studioet til Thomas kan føles litt rotete.. og det er det inni hodet til den kreative sjelen der óg.

Fineste Gabrielle var akkurat ferdig med en session med Thomas. De jobbet med nytt, fett materiale dere sikkert får høre om ikke så altfor lenge. :)

David Eriksens studioI mangel på sol, og med altfor mye stress under huden, hører jeg kun på reggae om dagen. Christopher Martin, Admiral P og J-boog gjør at sola skinner i sinnet uansett.

Nå er jeg så sliten at jeg holder på å svime av. Etter en opptur og en nedtur, er jeg iallefall tilbake i vater.

Og nå skal finne senga.. natta :*

 

www.instagram.com/elisabethcarew

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar