hits

Kamera prøver

01.03.2014 - 20:08 Ingen kommentarer

Yo. Det har vært en grei og rolig lørdag så langt. Har hatt en liten treningsøkt på Elixia, og lest meg opp litt på skolearbeidet.

I kveld har vi hatt tørrprøver for å sette kameraene. Utrolig deilig å få oversikt over dette i forkant, slik at man har en liten forståelse av hvor kameraene er og hvordan hele bildet ser ut på skjermen til en hver tid.

Teamet hos NRK er de beste av de beste. <3

Det er viktig å ha en helhet i fremførelsen. Det er noe jeg ofte ser for meg allerede når jeg skriver låtene, og det er deilig å se at bitene faller på plass. På den måten er MGP en fantastisk mulighet til å vise seg frem som artist foran et stort publikum. Du får vist frem hvem du er både som låtskriver og artist, og du er med på å bygge et sceneshow rundt egne visjoner. Det er jo et paradis for en hver pop artist, og det finnes ikke så mange andre arenaer i Norge med disse mulighetene.

På mandag skal vi ha lydprøver i Folketeatret. Det blir den mest avgjørende dagen for meg hittil, fordi jeg blir nødt til å gi alt uansett om jeg er frisk i stemmen eller ikke. Men det blir nok uansett godt å få tråkke litt rundt på scenen, kjenne på lyden og føle på alt som skal skje 6 dager senere. 

Men nå skal jeg ta meg en lørdag. :) God helg. :*Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar