hits

Tar det nå, jeg.

15.02.2014 - 22:07 Ingen kommentarer

Nesten etter klokka dukker streptokokkene opp til verst tenkelige tid. Eller vent, det hadde vært verre om de kom 9. mars, da jeg skal stå på MGP scenen. Så ja, jeg tar det heller nå enn senere. :)

Det ble en liten strek i forberedelses regninga, men sånt skjer. Jeg kan iallefall ligge rett ut med god samvittighet, ikke dårlig det heller.

Men før jeg ble sengeliggende, fikk jeg blant annet gå under visningen til fantastiske Fam Irvoll <3. Utrolig gøy.My betch, Tinashe gikk også.
På onsdag var jeg på shoot for magasinet Stella. De gjør en sak med et knippe norske damer om skjønnhet. Sjekk den ut i neste nummer. :)I går var jeg på muskelklinikken og fikk min første (!) massasje. Det var helt fantastisk. Men jeg er så utrolig stiv at jeg må tilbake dit innen en uke eller to. Eduardo har magiske hender og lovte å løse opp resten av knutene mine neste runde. 

Digge lokaler. Tar 15 min badstu i forkant neste gang, så får jeg enda mer ut av massasjen, da musklene er varme.

På onsdag slippes Melodi Grand Prix bidragene for salg! Jeg er så utrolig spent på hva dere syns. :) Og på mandag poster jeg coveret til singelen. :)

Nå ligger jeg hjemme på sofaen til Mams, og tror jeg holder meg her denne lørdags kvelden. Krysser fingrene for at formen er bedre iløpet av morgendagen... har så mye forberedelser + skolearbeid hengende over meg.

God helg. :*Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar