hits

boom....

03.11.2012 - 18:58 Ingen kommentarer

*(jeg lister meg skamfullt inn på blogg.no)

Hei! :) lenge siden. Missed ya.

I forigårs var det family + Beryl middag på Buen på lørenskog. Lurer på om det er samme eierne som på Dinner i Oslo.. jeg eeeelsker maten! Paps har straks bursdag, så vi feirer litt i morgen også. Hadde på meg cobra øredobbene mine fra Anna dello Russo kolleksjonen til H&M, som er nye favoritter. Det beste kjøpet er uansett krokodille brillene... de så jeg på showrommet til H&M for 4 mnd siden, og har bare ventet på dagen jeg kunne løpe inn og kaste fra meg 400 kr, så de ble mine for alltid. 

I går anskaffet jeg meg Glo Minerals sheer tint base, etter at jeg leste dette innlegget om BB og CC cream.

Jeg blander stort sett foundation med litt hudkrem fordi den blir så heavy.. men det vil jo aldri fungere like bra som når du har et produkt som er skapt for å være så lett, men samtidig litt dekkende. Jeg har 2 fargenyanser av sheer tint base og 2 av satin finish, så jeg kan bare blande de sammen helt avhengig av hvor blek eller solbrun jeg er igjennom året. Jeg nørder ut litt når jeg fått meg ny sminke.. elsker det. Kanskje fordi jeg hater å stå å sminke meg, men elsker å være ferdigpynta. Jo enklere det kan gjøres, jo blidere blir jeg. :* Og denne kosten er helt fantastisk for alle som bruker foundation og/eller concealer. Glo Dual foundation camouflage brush heter den. Har hatt en kjempebra oransj en, som også er fra Glo, men dette er den aller beste. Den er faktisk ganske utrolig. Den får flytende foundation til å føles ut som et pudder når du tar det på. 

Her har jeg på med sheer tint... tommel ned for at det er et mobil bilde, men huden ble fin. Jeg er fornøyd. :)Nå skal jeg ha en god søndags-lørdag. Holde meg inne i komfortable klær og se på Through the wormhole episoder. God helg. :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar