hits

Pop the glock

27.08.2012 - 20:14 Én kommentar

Shhhhhiiiiit! Jeg har blitt farlig. Var innom en skytebane i forbindelse med en reportasje i Shape-Up her om dagen. Det var skummelt og dritkult samtidig. Anbefaler å teste det ut. :) 

Skiven under var min beste... og det er da vel ikke gæærnt? :) Iallefall 2 innertiere der.Det slo meg litt da jeg kom inn dit, at det må være spesielt å jobbe her. Jeg mener, du møter fremmede hver dag, som kommer inn og skyter. Det er ikke noe tull, ekte kuler osv. Hvordan hadde du reagert hvis du satt på en restaurant og visste at en eller annen hadde på seg en ladd pistol? Du hadde beina ut med en gang. Denne tanken slo meg da jeg så dette bordet og innså at jeg var nede i en liten bunker med 3 andre jeg aldri har møtt før.... det var litt rart. ;)

Av de 4 våpnene jeg fikk prøve var denne den kraftigste, men siden jeg er jente, husker jeg ikke hva den het. Her har jeg akkurat fyrt av første skudd, som smalt noe sinnsykt og armen fløy mot taken. #friiik

Dagen etter var det på med litt finstas og så ned for å se Jilani visningen. Syns det var veldig mye fett. Og prisene var ikke helt hysteriske heller. Ble forelsket i en skinnjakke.

Kvelden fortsatte på Jæger og så var vi en tur innom Turkish hvor wifey Beryl spilte.

Kim Ofstad spilte live trommer på Jæger, det var fett.

 Så en søt tattis her om dagen. 

På lørdag var det babyshower. Dagen startet med lunsj på Olivia.

Tommy og Carol åpner gaver og kjenner på babyrusen.

Beryl kan det der med å holde taler. Det spratt noen tårer. :')
I de små timer dro vi en tur på Blå hvor Rev Run spilte. Og FOR en DJ han hadde med seg... helt utrolig. Jeg betaler godt for å få danse mens han er på jobb igjen.I dag har det bare vært skole og trening. Hjernen er igang. Resten av uka blir nok ganske lik, bortsett fra at jeg skal legge ned det siste av vokalen på en ny låt. 

Ha en god blåmandag. :*

Én kommentar

Pauline Irene

15.09.2012 kl.19:25

Du er bare kjempeawesome! :)

Skriv en ny kommentar