hits

Toyota break pt. 1

16.07.2012 - 09:53 2 kommentarer

Yes, da sitter jeg på venterommet på Toyota for andre gang denne uken og venter på en bil som koster meg dyrt. Det får gå. Jeg har med meg mac og en tung samvittighet i forhold til bloggingen, så da skal jeg få oppdatert litt. :) 

Her er jeg og A-lee på soundcheck dagen før VG lista rådhusplassen. Det var først her vi fant ut at vi ikke fikk brukt Kingwings danserne under opptreden, og at vi to alene skulle fylle den store scenen. No panic attacks, "FeelGood" er en herlig sommerlåt, og det var fantastisk å gå ut på scenen, med alle kidsa syngene tilbake til oss. Tusen takk! :)

A-lee hadde tatt på seg besøk-klistrelappen, ikke mye superstar attitude i den gården. Da hopper jeg en mnd tilbake i tid, til da jeg var på Songfarm i Sverige. Like fantastisk som i fjor. Over 30 herlige låtskrivere, artister og produsenter på en liten sjarmerende gård, er helt perfekt når man skal ha noen kreative dager.Dag 1 jobbet jeg med Rykkinfella, og vi gjorde en veldig søt sommerlig låt, som kanskje vil passe for en artist der ute.

Nettene er fuktige, og arbeidsdagen begynner tidlig. Aleks er kanskje ikke helt edru enda, men veldig fornøyd med brødskiva.Dag 2 jobbet  jeg med Philip Halloun fra Danmark. Det er en fryd å være rundt folk som kanaliserer ADHD på den måten han gjør. <3 Vi gjorde en låt som kan egne seg godt for Eurovision. Ikke Grand Prix, men Eurovision rett og slett. Malta, holler!

I denne hytta er det frokost, lunsj, middag, låt oppspilling og fest hver kveld. 

Samme dagen som jeg kom hjem var det ELLE fest. Koselig som alltid, men jeg var veldig utslitt, så tok en relativt tidlig kveld. 

Litt sånn her føler jeg meg nå som musikalen er over. Savner folket. 

Jeg har unnet meg noen gode kvelder med jentene.

Jeg liker å se Mathias bak DJ desken. Og det hender han smeller på "FeelGood", da blir jeg like glad som jeg blir flau.

 

2 kommentarer

INGER H.

16.07.2012 kl.10:04

Åå har sangen din på hjernen, Elisabeth! Den kommer HVER gang jeg er på treningsstudio - LOVE IT! I'm dancing, feeling goooood... Og du, dødsfin på håret! :D

Elisabeth Carew

16.07.2012 kl.11:49

Inger:

Tusen takk, Inger! :)

Skriv en ny kommentar