hits

Recap

04.05.2012 - 15:36 2 kommentarer

Siden jeg er så fantastisk flink til å oppdatere bloggen min hver dag, må jeg starte med å nevne forrige helg, mens vi nå er på vei inn i en ny. Var en tur på Mango på lørdag, i den nye Gina Tricot kjolen min som er så åletrang + fargerik at jeg har unngått å dra den frem med det første. Men jeg liker den, og kosta jo ingenting som alt annet i den sjappa.

Jeg og jentene har kost oss litt i sola. Jeg prøver å være flink å lese litt til eksamen mellom slagene, men det er ikke lett når solen titter frem. Hørte det skulle snø i helgen (ingen overraskelse), så måtte bare gi meg selv litt fritid.

Mamma har hatt bursdag, så jeg har vært innom der og feiret. 

Mamma kan det der med kaker. Og det finnes en kake her i verden jeg faktisk elsker.  Eplekake, uten epler. Så jeg tenkte at jeg skulle prøve å lage eplekake muffins til meg og Iren. Sukker, mel, egg, smør og bakepulver er alt som trengs. Jeg tror forløpet snakker for seg selv gjennom bildene.

Det du ser rett over her var ikke vellykket. Jeg vet ikke hva jeg gjorde feil, men mulig jeg ikke blandet ut bakepulveret godt nok når jeg blandet det tørre i starten. Og så tror jeg ovnen var for varm. Den skal vel være 180-200 grader, men jeg aner ikke hva jeg drev med. De ble harde som stein og noen hevet seg, mens de andre bare sank patetisk sammen. Jeg har rett og slett ikke kake touchen. Men den skal jeg overleve uten også. De har tross alt eplekake muffins på Samson, nesten helt uten epler, so I'll get by!

Nå har jeg vært på trening, så blir det litt skole før forestilling i kveld!

OG BTW! A-lee hadde radio premiere på ny single på p3 i dag, hvor jeg synger refrenget. Den er i salg på itunes 11. mai. Det eneste jeg har skrevet på denne er "down down down" delen i refrenget. Det er en skikkelig feelgood sommerlåt som har fått den passende tittelen "Feelgood". Hold ørene åpne, og fortell meg hva du syns. :) Mulig det kommer en link til sendingen, og da smeller jeg den selvfølgelig opp her.

:*

2 kommentarer

Margunn

07.05.2012 kl.21:50

er vi i familie??? :P haha.. brukte du en stekespade til å blande røra??? ;)

Elisabeth Carew

07.05.2012 kl.21:57

Margunn:

jaaaaa. Ghetto!!

Skriv en ny kommentar