hits

Draaaaake!

18.04.2012 - 00:36 Ingen kommentarer

Ja gjett!! Jeg var på Drake konserten i går og fikk endelig se hubby live. Veldig bra. Så bra som folk sier, så bare vær sur på deg selv hvis du ikke var der. Her er det like før jeg løper ut døra, mens "Crew Love" pumper ute i stua.  

Jeg har eeeendelig kjøpt meg nytt kamera, ettersom det var så mye lok med det andre. Og se bra det er. :) Det er ganske lite, og enkelt å bruke. Fujifilm X10 <3

Ellers går det i samme tralten på Oslo Nye. Så og si fulle hus hver kveld (5 dager i uken), og det liker vi jo. Her er det fine folket rett før teppet går opp.

Fredagspils etter forestilling. Biniyam, Bibi og Marvin.

Oslo våren har endelig våknet. Jeg ble ironisk nok syk denne dagen fordi det er så friggin kaldt i luften, men det føles godt å endelig måtte myse litt.

Jeg skal gå så under jorden som jeg er i stand til fremover. Henger etter med alt som har med skole å gjøre, så må finne meg en tutor kjapt.

Men... det skjer ett og annet på musikkfronten straks, skal holde dere oppdatert. Og jeg skal selvfølgelig blogge mer nå som jeg har et fantastisk kamera for dummies. 

Natta :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar