hits

haha, herregud

03.04.2012 - 02:14 Én kommentar

Hva skjedde a? :) Det var en lang bloggpause gitt. Var ikke klar over at tiden har flydd sånn. Det har skjedd så utrolig mye og dagene har gått i ett. Har sikkert masse å fortelle som jeg ikke husker nå i farta, men hvorfor si alt på en gang? Jeg får bare begynne å blogge igjen. Til mitt forsvar, har jeg ikke hatt ordentlig kamera siden forrige gang jeg blogget. MEN jeg skal få skaffet meg et nytt fantastisk kamera innen superkort tid, promise.

Akkurat nå er jeg i London med magen full av Libanesisk mat. Bøkene har blitt med på påsketuren, så vi får se hvor flittig jeg klarer å være. Har mye å ta igjen etter "Postkort fra Lillebjørn" hysteriet, som forøvrig går på skinner. :D Fort dere å kjøp bill. til musikalen på Oslo Nye, det er allerede vanskelig å få bra plasser før ut i mai og vi holder bare på til midten av juni og så er det ferdig foreeeeever!

I morgen skal jeg jogge langs thempsen, så avgårde og shoppe for penger som burde vært spart, og så blir det en liten tur ut på kvelden. 

how to make a gif

Da sier vi natta. :*

 

Én kommentar

Ingrid Dahl

03.04.2012 kl.14:12

Hei hei!

Hvordan går det med deg? :-)

Kan jeg spørre deg om noe? Jeg trenger litt hjelp av deg til å stemme opp innlogget mitt sånn at den kommer lenger opp på forsiden til en nettavis. Tar deg kun 2 sekunder!

Vær så snill og hjelp meg :) Trykk på min url/blogg!

Vil også anbefale deg å registrere deg å få dine innlegg inn der. Jeg har fått veldig mange lesere derfra! + at jeg er på topplisten de har!

Skriv en ny kommentar