hits

dem dagan

13.02.2012 - 23:24 Ingen kommentarer

Goood aften! Nå traff jeg akkurat sofaen og tenkte jeg skulle smelle avgårde en oppdatering. Jeg har klart å komme meg avgårde på 3 eventer denne helgen, noe som er helt utrolig i disse dager. Fredag var det Moods of Norway:Så var jeg i spektrum og heiet på Tooji på lørdag. Ble så glad da han vant at jeg sprengte et blodkar i det ene øyet. (Og du tror jeg kødder)

Hadde på meg super fet kjole fra Vatle <3 <3 <3 Legg også merke til de kule spisse hekse neglene mine!! Camilla på velværeklinikken i Lillestrøm har skills. :)

Mens jeg og Iren var MGP entusiaster hadde Chris ++ surprise farvel fest for Hamdan som reiser til Australia for å få en master på skryte lista. </3 Skulle vært der, men vi møttes på OFW closing party noen timer senere og kastet galskap over Stratos. Bra kveld. 

Ellers går det i samme travle tralten på teatret. Jeg ligger så etter på alt skolearbeid at jeg skal ikke skrive noe mer om det for da begynner jeg å grine. Men du ser jeg prøver iallefall. Skolebøkene er like viktig som manuset i pausene.

Guttebarna leker med rekvisittene.

Vi har fått tilbake Atle litt disse dagene, og det er godt. Har lært så altfor mye de siste ukene, og vi hadde behov for en liten opprydding i koringene.Så tegnet jeg et øye i manuset og tok et bilde av det... og SÅ oppdaget jeg at det stod "gjerne skulle sett" øverst i bildet og tenkte bare, mother of God!!! :O :O %O

Jeg har fått sett litt herlige mennesker oppi alt kaoset da. Det er det eneste som holder motet oppe om dagen. Herregud som jeg sutrer. Sorry.

Nå skal jeg angripe klesskapet og se om jeg finner noe å ha på meg til VIXEN BLOG AWARDS I MORGEN!!!! HVOR JEG ER NOMINERT!!! OG DET ER HYGGELIG!!! Det blir bra.

:*

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar