hits

Finalist? Hæ?? :)

01.02.2012 - 17:40 Ingen kommentarer

Joda. Helt utrolig, men bloggen min er blant finalenominasjonene til årets kjendisblogg, hos vixenmagazine.no. DET syns jeg var stas! Tusen takk til alle som har stemt. <3 Håper dere har lyst til å stemme på meg igjen nå som jeg er i finalen, det er mulig å stemme HER de neste 7 dagene! :)

bilde lånt fra søteste liliagjerstad.com

Apropos blogging. Lurer på hvor mange ganger jeg skal unnskylde det hysteriske livet jeg har om dagen, men det er rett og slett ingen annen grunn til at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste. Det er skole og musikal på planen 21 timer i døgnet. Her er jeg i statistikk forelesning med briller, nese og bart fra Gina Tricot.

Jeg har faktisk gått på eggeveggen nå, for første gang i mitt liv. Blir svimmel av å tenke på egg, så har fått en ny guilty pleasure. Pistasjenøtter. De kan være litt vanskelige å åpne (akkurat som egg), men jeg er forelsket og må ha dem hver dag. 

Her jobber vi med "Fin frokost" på teatret. Jeg tror alle går litt i svime uten å skjønne hva som skjer. Tempoet er så høyt og ekstremt mye info blir presset inn i de enkle sinnene våre konstant. Men det går fremover, og jeg tror forestillingen blir veldig bra! :)

Gjett hva jeg skal. Hoho! Jeg skal lese finansstyring. Skulle gjøre noen oppgaver i går kveld, og innså på nytt at jeg ikke kan noenting. Panikk angsten tar tak igjen. 

Ha en herlig lillelørdag. :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar