hits

Sleepwalking eller?

20.01.2012 - 02:21 Ingen kommentarer

Tenkte jeg skulle være lur, så droppet mattetimene i dagmorges og dro rett på teatret kl 11, så jeg kunne få noen ekstra timer søvn. Dum i idé. Satte ny rekord i dag.. klarte å sovne stående. Nei nei, JEG SOVNA STÅENDE! Har du sett de youtube klippene av folk som konkurrerer om å være våkne lengst (flere dager osv)? Jeg kjørte den stilen. Vi holdt på med en koreografi da jeg plutselig ble helt ferdig og fikk øynene til Snoop. Dulter inni folk hvert min. fordi jeg sovner, og drømmer mens jeg prøver å høre på hva koreografen sier. Det hele er bare en blurr, føles som alt var en drøm. Jaja, high five til meg. 

Gløggen er alltid med i veska (tømmer 3 sånne i uka), men det hjelper lite på søvnmangel.

I dag har det som sagt vært en del dansing. Har finpusset på et par av numrene, men jeg er fortsatt spent på hvor mange fler vi skal lære de neste ukene. Kan ikke tenkte på det nå, da begynner jeg å grine.

Under en låt skal vi være dansende fiskere (!), så vi fikk prøve kostymet... vet ikke om vi ender opp med dem, de veier jo 150 kg, men hvis det blir disse skal vennene mine få seg en god latter. Jeg liker det. ;)

Hjertet mitt, Marvin. 

I morgen er det bare sang øving, så må vurdere å bytte ut gløggen med en adrenalin sprøyte. Og så kan jeg jo lure på hvorfor jeg er lys våken nå (02:20), mens jeg venter på nok en intens dag.

God natt. (bank i bordet)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar