hits

Sånn, 2012.

07.01.2012 - 22:22 3 kommentarer

Da har jeg hatt nok en liten bloggpause, det er lov. :) 

Her er jeg på bestemors søte bad oppe i Heidal. Fikk samlet masse energi de 2 dagene jeg var der. Kunne trengt noen fler, men sånn ble det ikke. 

Julestua til tante står alltid til forventningene. <3

 

Så var jeg tilbake i tigerstaden og fikk sett litt venner mens vi alle hadde fri. :)

Nyttårsaften. Etterlengtet! 2012 blir gøy. De første 6 mnd. blir idiotisk tunge for min del, med fulltid studie på BI, fulltids musikal og release av eget materiale, ved siden av toplining for div andre artister. Jeg skal ikke legge opp en sånn plan igjen kjenner jeg.

 

Bestemor ble med ned til Lørenskog og pappa var innom på nyttårmiddagen. Han sang nasjonalsangen for oss i stua etter kongens tale, og jeg kunne ikke bedt om en bedre start på kvelden. (eller en søtere pappa)

Nedtellingen var på Stratos, hvor vi ble idioter for første gang i år. Så ble det en tur hjem til meg. Flingen til Daniel (på bildet under) hadde en kjole som matchet en jeg hadde i skapet, så vi måtte kjøre twin race resten av kvelden. Man finner alltid en god unnskyldning for outfit-change på store kvelder. 

Kjøpte denne på birkelunden sommeren 2010. 400 kr, second hand, kjøpt på ebay en gang i tiden. Du har den ikke på en tirsdag morgen, og scenen eller nyttårsaften er kanskje de eneste passende anledningene, siden jeg ser ut som et juletre. Solbriller inne. Check. (omg)

 Denne uken var det prøvestart til "Postkort fra Lillebjørn" musikalen på Oslo Nye. Scary scary. MYYYYYYE å lære. 

Dette er scenen jeg skal stå og tro jeg er kul på. Bare å begynne sette seg inn i rollen.

Mine kjære kollegaer. OG EN ANNIE!!! Henriette til venstre her var en av Anniene sammen med blant annet Maria Haukaas Mittet. Jeg var blodfan av Annie da jeg var 5 (det var de første låtene jeg sang ihjel), så ble helt starstruck! Herlig jente.

Fantastiske Ivar er en av de som styrer skuta. 

Atle sørger for at vi ikke høres ut som et barnekor. ;) Han spilte også med meg i domkirken.

Dag 2. Da var det koreografi på planen. Aner ikke hvor mange dansenummer det blir på meg i denne musikalen, men vi lærte 4 denne dagen. 

Koreografen vår <3

Nå løper jeg straks avgårde og møter hjertet mitt Madeleine. Ha en herlig lørdag. 

Peeeeeeace! ;*

 

3 kommentarer

Ina

07.01.2012 kl.22:47

Søte, søte Ragnhild!

Elisabeth Carew

08.01.2012 kl.04:18

Ina:

Verdens fineste <3

Anki :)

13.01.2012 kl.10:20

Så utrolig gøy å se bilder fra Heidal! Jeg er også fra der :)

Skriv en ny kommentar