hits

Siste økt før ribba tar meg!

23.12.2011 - 19:44 2 kommentarer

Da har jeg hatt siste treningsøkt før det er juleferie (ikke at det har vært så mange denne uken). Det har vært mye på plakaten, blant annet eksamen i forretningsjus, og den tror jeg gikk greit. :) Vi får se, vi får se!

På søndag var det julemiddag hos Janet, og der var stemningen mer enn bare riktig. Denne advents tiden har løpt fra meg.. jeg fikk ikke opp juletreet før for et par dager siden en gang, det er ikke likt meg. Men jeg fikk kjenne at det nærmet seg på søndag. :)

Jentene kokkelerte. High five!

Kjære Dott

De har jo peis også.. kjenner at jeg ønsker meg peis.

På mandag var det lydsjekk i Domkirken og vi fikk fikk vite litt mer om hvordan ting skulle foregå.

Jeg sang "Under my skin" (ikke ute enda) og "Stille natt", som da er "Silent night", eller "Glade jul" som de fleste kjenner den som. Rart å synge den sjangeren, men tror det gikk greit. Klarte å glemme den ene linja under første konserten på onsdag, men sånt skjer. :P Det har vært mye i topplokket om dagen.

Her er et par bilder fra lydprøven.

Herligste Jo, som spiller litt med meg innimellom.

Det musikalske geniet Atle på synth, som jeg også skal jobbe med på "Postkort fra Lillebjørn" musikalen, som går på Oslo Nye fra 8. mars. <3 Gleder meg!

Det er så vakkert inne i Domkirken. Skulle ønske alle som ville se fikk plass... de måtte visst sende hjem 1500 på den første konserten fordi det var fullt, og køen stod helt ned til jernbanetorget. (!!!)

Dette er det eneste bildet jeg fant fra konserten. Lånt fra RB.no.Nå må jeg pakke litt (mattebøker blant annet), og slå av hjernen. I morgen får jeg en av livrettene mine, lutefisk i hjemmelaget lefse.

Ha en herlig lille julaften. :*

2 kommentarer

så hærlig. jeg har ikke trent noe idag :) kos deg masse i kveld!

sofie knudsen

23.12.2011 kl.20:09

herlig! du får ha en god jul :)

Skriv en ny kommentar