hits

I die.

15.12.2011 - 23:22 5 kommentarer

Nå er det på nippet til at jeg klikker. Men har kastet inn håndklet. Det fins grenser for hvor mye finansstyring pensum en enkel låtskriver kan presse inn i skallen på noen timer. Jeg er sliiiten. Og jeg kan ikke kjempe lenger nå. Krysser fingrene for at jeg er heldig denne runden og får noe av det lille jeg kan på eksamen, så jeg står. Be en liten bønn for meg er du søt.

Har bare fått tid til 2 økter på Fitness Xpress denne uken. Men den jeg hadde i går var god! Kan liksom se at litt magemuskler titter frem allerede etter en uke. Det er vel sånn. Kroppen får litt sjokk når den plutselig blir brukt. 

Har vært på skolen i maaaange timer i dag, så stakk en liten tur innom Ground Rules studio og la ned siste vokal på en låt vi har blitt veldig fornøyd med. :) Den er faktisk litt Lion King inspirert. Ikke bli redd, vi gjør det med stil. 

Nå har jeg somlet bort mange nok timer. Tror det faktisk er best at jeg finner sengen og kommer meg opp igjen hyper tidlig, og leser da isteden for nå. Da er alt freskt i toppen. Wish me luck! :/

Natta :*

5 kommentarer

Lykke til :D

Elisabeth Carew

15.12.2011 kl.23:35

Lovelyliller:

takk <3

LivetILakselv

16.12.2011 kl.07:39

Lykke til, Elisabeth! Det kommer til å gå knallbra ;) Jeg for min del har eksamen i samisk i dag, muntlig......... F yeah. Klem Inger :)

:)

16.12.2011 kl.21:30

Hei:) lurer bare på om du vet om noen bra frisører for afrikansk hår, tenke på å ta antipermanent Sette stor pris på svar:)

Elisabeth Carew

16.12.2011 kl.21:32

:):

det kan du gjøre hjemme selv. :) Men prøv Bobby's i dronningens gate, de er trygge og flinke. :)

Skriv en ny kommentar