hits

Ring me up!

10.12.2011 - 20:22 Én kommentar

Vel.. siden jeg er så bortskjemt at jeg blir nominert til bloggpriser osv. følte jeg presset litt nå. Må prøve å blogge bittelitt mer, og kanskje ta meg bryet med å bruke speilreflekskameraet når jeg kan, isteden for å bare smelle avgårde de derre mobilbildene. Så joda, her er alt litt klarere og tydeligere, og jeg har kjøpt meg ringer og armbånd! Ikke at det er noen nyhet at det er superfett å style opp med det, men jeg ble veldig inspirert av hva godeste Kelis hadde på seg da hun var i tigerstaden. Massssse fete ringer, armbånd og kjeder. Hun sier jo selv at hun er stylist først og artist etterpå, så hun vet hvordan man kler på seg. Jeg har nok ikke tilgang til de samme goteributikkene hun handler i, men man kan komme et lite stykke hvis man bruker hodet litt. Jeg begynner iallefall nå. :) 

Den på høyre hånd og den største på venstre er fra Gina Tricot. På langefingeren har jeg mange smale gullringer jeg fant på H&M for ca. ingenting. Det kan du like! 

Min elskede ponni ring har fortsatt ikke dukket opp. Det er surt. :´( Si ifra hvis du ser den lille vennen min på gata et sted, I want u back baby!!

Én kommentar

Andreas Rogulj Pedersen

11.12.2011 kl.07:13

Fin blogg

og fine bilder^^

Håper at du kan ta en titt innom bloggen min en gang^^?

Skriv en ny kommentar