hits

Daaaaarkness!!!!!

07.10.2011 - 15:37 Én kommentar

På onsdag!! På ooonsdag, var jeg på stand-up showet til Charlie Murphy!! Det var veldig bra! Han var hakket snillere enn jeg har sett han på The Chapelle show, men det var utrolig morsomt uansett. :)

Hadde på meg denne herlige skjorten jeg fant på Vero Moda (!), er den ikke fin? Den ser så second-hand ut.

Det var neimen ikke lett å få tatt et bra bilde av karen, men du får jo et inntrykk.Og så har jeg byttet parfyme. So what, tenker du. Men det er spesielt for meg, for når jeg først finner den lukten jeg vil ha, bytter jeg ikke på typ 5 år. Så denne parfymen fra Jo Malone, i duften "English pear & Freesia" er inne i prøve perioden. Elsker den! Man får ikke tak i den i Norge, så jeg har gått og trippet noen uker nå, mens jeg har ventet på at John skulle komme med den nye skatten.

Jeg har vært så flink på skolen i det siste. :) Har knekt et par koder og nå har jeg egentlig bare en ordentlig fiende igjen, og det er matteboka. Den har fullstendig overtak på meg og jeg hører den humrer hver gang jeg åpner den og begynner å grine. Men jeg har ordnet meg hjelp, det måtte jeg! Så det stakkars mennesket skal få satt tålmodigheten sin på prøve.

Nå skal jeg få ut litt frustrasjon ved å air-stabbe den dusteboka og så tar jeg fri fra alt på svart og hvitt frem til søndag. Stratos kaller i kveld.

Ha er herlig fredag! :*

Én kommentar

Camilla

12.10.2011 kl.01:30

Så fine klær du har! Den buksen fra Monki må være den beste høstbuksen! Lykke til med matta! :D

Skriv en ny kommentar