hits

et blogginnlegg

14.08.2011 - 14:02 4 kommentarer

Det har vært rolig på bloggen den siste tiden. Har rett og slett hatt hodet i alt annet. Skal gjøre mitt beste for å oppsummere bittelitt. :)

Her er jeg og Madde på verdens beste hagefest, eller Karate fest som den het, forrige lørdag. Det var helt sinnsykt. 200 gærne mennesker, 3 DJ'er, grillmat, og et packed dansegulv.
Her er vi hos Oscar i Sverige. Han kom til Norge for å være med på hagefesten, og holdt noe jeg tør kalle et strippeshow. Hilarious!

Jeg må komme meg tilbake til Stockholm snart. Skal jobbe med en produsent jeg jobbet med på songfarm. Kan ikke utsette det mer nå... tiden flyr fra meg..I forigårs var jeg på lørenskog en tur. Digg å ha EN dag med litt varme iallefall. Det er ganske demotiverende at jeg må bruke jakke nå.Jeg har lurt på om jeg skal skinne meg en stund... Her har jeg relax-krem i håret, men det gir et godt inntrykk av hvordan jeg ville sett ut. Jeg skal selvfølgelig ha noen millimeter og ikke være blank shavet da. Hva syns du? Skal jeg teste det? :) Da blir det all about the earrings, haha.


Nå skal jeg ut til Pappa straks. Nyt søndagen! :)


4 kommentarer

Siljeee

14.08.2011 kl.19:07

Du e nydelig :)

Stine

16.08.2011 kl.23:49

Gjør det Elisabeth! Du kommer til å se nydelig ut, det ser man på bildet :) Har selv vært skinna flere ganger og det føles skikkelig digg. Åsså vokser det jo ut et helt nytt og friskt hår og det er jo et pluss :) GO FOR IT!!

Dan R. Hagen

24.08.2011 kl.16:03

Helt ærlig synes jeg du har veldig fint hår jeg da - selv om du absolutt ser bra ut med håret stramt som på bildet også... alt kler jo den smukke vet du.... det så vi jo når jeg fikk låne den blå leppestiften din :-)

Elisabeth Carew

29.08.2011 kl.17:23

Dan R. Hagen:

Så sant!! :;)

Skriv en ny kommentar