hits

ekte

01.08.2011 - 23:26 Ingen kommentarer

Det har vært en rar tid. Mye tanker og vonde følelser. Det er ikke alt vi kanskje bør jobbe så hardt for å forstå, men det eneste jeg vet er at finnes det et land med et modig og varmt hjerte, så er det Norge. Jeg er så stolt, takknemlig og ydmyket av hvordan en så kjærlig bevissthet har vokst ut av det helt motsatte.

 Det har ikke vært lett å blogge om hva jeg spiste i går eller hvorfor jeg syns lilla er en fin farge oppi alt dette, men livet må gå videre, uten at vi noen gang glemmer, men heller tar med oss den kjærligheten vi har vist og lar den "blomstre".

Så da hopper jeg videre til å blogge litt om Stockholm turen i helgen. Det var fantastisk, og jeg gleder meg til å dra tilbake dit og jobbe veldig snart. Vi kjørte bort, laaaang tur, men hadde godt selskap og fantastisk musikk i bilen.Været var fantastisk. Sommeren smalt.Jeg har lovt mamma å ikke ta piercing i nesa (eller noe som helst sted i ansiktet, etter at jeg tok tungepiercing for 12 år siden), men jeg kjøpte meg en fake. Jeg liker det. Men den falt av på t-banen, og jeg lot den naturlig nok ligge.


Har laget nok en videoblogg fra sthlm, her er den:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar