hits

Hei bloggen.

27.06.2011 - 22:44 2 kommentarer

Ah! Tenkte jeg skulle blogge litt da. Er som sagt syk og har fått sett litt igjennom hva jeg har gjort og dokumentert i det siste. Begynner med THE FRIGGIN JANET JACKSON CONCERT som jeg og Marvin var på! Fikk billett i bursdagsgave, kan du trooo det. Jeg har sett Janet Jackson live. Ja, det har jeg.

To nørder i salen.


Meet and greet på soundfarm. Her har vi nettopp slengt fra oss bagasjen og skal egentlig bare ta det helt pent før første arbeidsdag.
Joakim og Adam, første session. Jeg og Adam skrev, og Joakim stod for produksjonen.Alternativt pop-filter.
Søteste Laila. Shit for en fantastisk låtskriver den dama er.Carina og John between sessions.

Var hjemme hos mamma og hilste på bestemor og Tyrese her om dagen. Nevøen min kommer til å bli et problem om noen år. Heartbreaker på to lange bein.<3 Pus er gammel og syk om dagen. :´( 15 år.På lørdag gjorde jeg et helhjertet forsøk på å kose meg på Oslonight's festen på Stratos. Festen var jo fantastisk, det var ikke der problemet lå, men jeg hadde feber, og var helt ute. Ga opp kl 1 og dro hjem, mens køen utenfor var som størst.
Søndag holdt jeg sengen mesteparten av dagen, but a girl's gotta eat, så det ble litt grilling ute på Lørenskog. Fantastisk digg mat.


Så da vet dere det.

Det blir sol i morgen.


:*

2 kommentarer

Leah

30.06.2011 kl.15:37

Du har ganske bra klesstil :) Vet ikke om jeg er så stor fan av solbrillene dine, men resten er fantastisk ;)

Elisabeth Carew

30.06.2011 kl.18:04

Leah:

Solbrillene er jo det kuleste jeg har på meg!! :) Men takk uansett! :)

Skriv en ny kommentar