hits

Giggidy

25.05.2011 - 00:10 Ingen kommentarer

Det eneste jeg syns er kult med at varmen har snudd litt er at jeg fortsatt kan bruke denne digge buksa jeg fant på Zara til 75kr (inkl. beltet) for et par mnd. siden. Elsker den. Og nå kan jeg bruke den med heler. (små gleder)
Uansett. På fredag hadde Thomas gig på Emil & Samuel. Det var så gøy, jeg danset så mye og tipper folk i crowden bare ventet på at jeg skulle tryne i de høye helene. Men jeg er så stødig skal du se. (bank i et trebord for meg)

Her har vi Thomas 20 min før han skal ned på gig'en og gjøre seg klar. Han mente han overhodet ikke hadde nerver, så da tok jeg dette bildet som bevis på at han løy. Thea og Iren :)
Hadde på meg den digge jumpsuiten. Den spettete jeg har på forrige innlegg er forresten den samme. Babe på scenen. :*
I stad var jeg på et Eurosko arrangement (eller hva jeg skal kalle det) i regi av Star Pr. Kjempekos, bare gikk og tittet på sko, mens vi spiste litt mat og frukt. Jeg ble plutselig allergisk mot moreller rett før jeg dro ned dit, så jeg måtte faktisk ta en prat i den store hvite telefonen. Kan du tro? Er bedre nå. Men så reagerte jeg på et eple i kveld, så jeg er litt stressa.Deilig goddiebag fikk vi óg. Der lå det et par sandaler og de skal tråkkes ihjel i sommer. :)


På lørdag fikk jeg masse roser av en mann som tydeligvis ikke bare bryr seg om LA Noire. <3

Nå tar jeg snart kvelden. Puss puss :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar