hits

A to the didas!

07.04.2011 - 22:32 2 kommentarer

I kveld var vi en tur på fotogalleriet hvor Adidas hadde en fantastisk liten ordning hvor vi fikk komme inn og plukke oss ut litt klær og sko. Der møtte jeg Cecilia Brækhus, og MÅTTE spørre om å få ta bilde med henne. Jeg er fan!

Og så oppdaget jeg at jeg desverre ser sånn her ut når jeg prater med folk. Greit at jeg syns det var stas å hilse på henne men... hallo.


Hun ble forelsket i Adidas jakken min (skjønner jeg godt), så vi huket tak i Sindre så hun også får skaffet seg en. Jeg advarte henne om at den er KJEMPE tung... det hadde jeg kanskje ikke trengt å gjøre.Etterpå var vi en snartur innom Illegal burger sånn at  de som ikke gikk looney tune i fingermat-hjørnet på Adidas festen, også kunne få i seg litt mat. Med andre ord, jeg trengte ikke burger.


Fine fine berter.Si <3Jeg har fått meg hvit neglelakk. H&M, 5 lag. Vet ikke om jeg syns det er kult eller harry. Og det ser jeg på som en bra ting. 

2 kommentarer

Anne Mari

07.04.2011 kl.22:59

Jeg synes den hvite negllakken var freeesh ;) Har du prøvd den gule? Going bananas, tror jeg den heter - den er diiggg :)

Elisabeth Carew

08.04.2011 kl.00:30

Anne Mari:

Har sett den, den skal absolutt testes ut. :)

Skriv en ny kommentar