hits

Voice

02.04.2011 - 19:19 Én kommentar

Her om dagen var jeg og la ny voice på Renault tv reklamen som går om dagen. Det gikk ganske fort og greit, var bare en ny setning.

Elsker studio kompleksene der oppe.


Senere dro jeg og jentene på Rockefeller og så Tove styrke og The Ark konserten. Madde elsker første plata til The Ark, men jeg kjente ikke til de fra før, så det ble kaaanskje litt mye for meg. Men klart de gode! Og så var det mest sannsynlig deres siste konsert i Oslo, så det var uansett kult å ha vært der og se all den hardcore fansen som sang hver eneste låt fra begynnelse til slutt.
Hadde en fin og avslappet fredag i går. Litt jobbing ble det.. begynte såvidt å skrive på et nytt track til plassering. Må prøve å få den ferdig iløpet av uka.Og i dag var det frokosk på Dunya. Dette ser ikke ut som en frokost, men ja det er veldig godt. Og til 85kr skal man ikke klage. MMMMMM!


Etter å ha fjaset rundt i det forferdelig triste været i et par timer dro vi innom 4sound så Thomas kunne sikle litt på det nye de har inne. Det ble ikke noen storhandel, men det er også greit å tenke seg om to ganger før man slår til... gøyale priser vettu.Nå kommer Tommy på besøk, så jeg får såvidt hilst på han før jeg drar ut og treffer Madde.

Ha en fin lørdag. :*

Én kommentar

LotteM

03.04.2011 kl.11:59

Gud så heldig du er!:)

Skriv en ny kommentar