hits

Nå du snakker om sola

25.03.2011 - 13:28 Ingen kommentarer

Nå er våren her. :) Ikkesant? Greit, det er hysterisk kaldt fortsatt, men hvis vinden stopper opp et øyeblikk og du finner en solflekk er det nesten som å kjenne sommeren.


Så har jeg anskaffet meg noen nye godbiter fra Glo Minerals, dette er mine must have's. Det nyoppdagede for meg er flytende foundation fra Glo. Jeg smører huden først og blander en liten dæsj med foundation inn i en mindre dæsj med primer og så bruker jeg foundation børsten fra Glo (oransje) og smører på et så tynt lag som mulig, og da blir det veldig bra! Kanskje litt pudder på topp til slutt. For første gang i mitt liv kan jeg bruke flytende foundation. Små gleder.

Etter middag med Iren dro jeg og Thea en tur på den showcasen Smuget holdt. Vi fikk med oss Mariann Rosa som gjorde et kjempefint sett. Jeg skulle gjerne ha sett Margaret Berger også, men visste ikke at hun spilte før jeg var der.. for sent.



Så dro vi en tur innom Turkish Delight. Hadde ikke sett stedet, men hører så mye bra + at Beryl spiller der innimellom. På veien møtte vi Torbjørn som er i Buddy Holly familien, veldig kos. På tide med ny reunion. (putter det ut der.)



Nå sitter jeg og slår ihjel tid mens elektrikeren fikser litt på varmen igjen. Klokken er allerede 13:30 men jeg får jo ikke satt igang dagen ordentlig før ting er klart her. Kos dere i sola så lenge! :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar