hits

Kiss Kiss

14.02.2011 - 20:19 2 kommentarer

Den mest romantiske dagen i året er her. Jeg har aldri vært flink til å gjøre noe særlig greie ut av det, men jeg skal sørge for at det lukter godt fra kjøkkenet om ikke annet. Jeg har fått gave da. :) Spill selvfølgelig, det er barnespill jeg stort sett ønsker meg. Beste avbalansering. :) I dag fikk jeg Little big planet. Er det kult? Har ikke skjønt helt hvordan det fungerer, men gleder meg til å teste det ut!


Hatt laget av fantastiske Åse Strand. EEEELSK! Den skal brukes masse på scenen fremover.

På... eh..var det fredag det var Shontelle konsert? Uansett, tok turen innom og sjekket det ut. Winta varmet opp og gjorde en kjempebra jobb, hun er en veldig god live vokalist altså. Og det samme gjelder egentlig Shon. Hun hadde ikke band eller dansere, men hun har ganske store låter, så jeg savnet kanskje det. Men jenta gjorde en veldig bra jobb alene oppå scenen her. Får håpe suksessen varer slik at hun kan komme tilbake med en stor produskjon! :)Vakre Beryl babe var med! :*

Lørdag kom jeg og Lena oss avgårde til Spektrum, hvor vi med stooooooooooor glede kunne se Stella ta en så fortjent seier at hjertene våre knuste. Åh, det var godt å se!!!! :) Nå skal ikke jeg være en gjøk, men jeg må ærlig innrømme at jeg tror hun kan hente hjem hele Eurovision seieren.

På vei til MGP festen stakk vi innom Vinny's kebab hvor det hang et bilde som tok oppmerksomheten min.

Tilbake til Valentines kvelden. Nå er det bare kiss kiss kiss kiss!!!!

:*

2 kommentarer

Dan R. Hagen

14.02.2011 kl.20:40

Heya gurl!!

Jeg hører du har grint deg til en ny date med meg?!?! he he.. Gleder meg til å høre ny låt og prate med deg igjen!

Happy Valentine!

Elisabeth Carew

14.02.2011 kl.20:57

Dan R. Hagen:

Yes, kan jeg tørke tårene! Gleder meg til å komme innom igjen! Happy VD til deg og!

Skriv en ny kommentar