hits

Litt trøtt og litt dust i hue

07.02.2011 - 22:28 Ingen kommentarer

Halla. I dag har jeg vært såvidt innom studio og jobbet litt med coverdesignet til singelen som er på vei ut. Ikke lett altså. Jeg har jo enda ikke fått ordnet meg en logo jeg er fornøyd med og det er ikke alltid like kult med de standard photoshop fontene, men jeg tror det blir helt ok. Bildet på itunes er jo så lite uansett så vi får ordne logo til neste runde.

Og jeg har kost meg masse i den digge Johnny Leave Home genseren min. :) mmmm.. takk Lilia.


Madde har vært og farget håret sitt hos Ulla (the champion) på Cosmo Beauty og jeg syns det ble så fint! :)
Odda hadde også behov for en jentekveld, så han ble med oss videre på Fisk&Vilt.

Så en oppskrift på vgnett her om dagen. Ikke dritsunt, men jeg er ikke kjent for å være den sunneste. Kok spagetti, hell av vannet, hell over eggerøre og rør rundt. Stek flesk og smell det oppå, med fersk parmesan dryss på topp. Ikke gæærnt.

Jeg kan ikke unngå nevne at Bitte har testet noen nye løpesko. De skal visst være fantastiske for støttemusklaturen, men jeg mistenker at bakmennene bare spiller pranks på løpeentusiaster. Jeg mener..... seriøst.I går var vi hos mamma og spiste god middag. Jeg vet at jeg er vinterbleik, men jeg tror det har gått litt over stokk og stein nå. Det er faktisk 3 år siden jeg har sett solen utenfor Norge og jeg begynner å få en ganske usexy grå/grønn tone. Gi meg en ferie, somebody. Anybody.

Mammas eplekake var en treat som alltid. John er ikke akkurat på sitt bruneste om dagen han heller da. Selv ikke ved siden av Thomas. (tror jeg skal skylde litt på blitz... blir litt redd hver gang jeg ser på bildene over her.)

Lulu var med i reiseburet og spiste en drue til dessert. Jeg prøver å gjøre rottene vant til å være med overalt, så jeg snart kan kjøre en skikkelig 80-talls greie hvor jeg har med en på skulderen på jobb osv. Kanskje jeg begynner å synge metal óg, hvem vet.

Nå sitter jeg og dingler her. Er så trøtt. Fatter ikke at jeg klarte å kløne frem et blogginnlegg en gang. Saken er at jeg er så mørkredd og i natt våknet jeg og klarte ikke å sovne igjen. Da får jeg helt hetta til slutt. Lå våken i 1 time før jeg måtte se 3 Seinfeld episoder og litt Jersey Shore for å duppe av igjen. Nå vurderer jeg å finne senga. Men først, litt "Plants vs. Zombies" på ipad.

Natta. :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar