hits

hipsta

03.02.2011 - 00:15 3 kommentarer

Gårsdagen var kos. Jeg og Thomas tok en tur innom Nodee, der David, Thea, Tone og Craig hadde hatt en helaften. Elsker stemningen der. Glemte kamera så jeg lånte hipstamatic linsen på iphonen til Thomas. Skulle ønske den ikke var så "oppbrukt" for jeg syns (som alle andre) at bildene blir så karismatiske.

Etterpå dro vi en tur på Lorry, og der var det flere herlige kjentfolk. Ida Maria laget denne blomsten som jeg fikk. She's pretty damn skilled.I dag har jeg ENDELIG fått bildene som skal brukes fremover. Singlecoveret er straks klart og bildene til de andre coverne er iallefall trygt på minnepinnen min. Takk til fantastiske Per, som tar de beste bildene uten å engang anstrenge seg.

Og han er veldig stolt av skjermspareren sin. "Ser du ikke at det er MIN hånd?" sier'n. "Jo, jeg ser det Per. Du er kulest."

Nå er det natta, jeg er slapp..

Peace :*
3 kommentarer

Carmelita

11.02.2011 kl.15:42

Du gir ut singelen din i et fysisk eksemplar, eller bare på nettet? Moro at noen gjør det fortsatt isåfall. Jeg har inntrykk av at det er på vei ut - å gi ut en fysisk singel altså. Det er i grunn synd. Håper ikke det samme skjer med CD-formatet.

Elisabeth Carew

11.02.2011 kl.16:13

Carmelita:

Fysisk eksemplar er desverre borte, har ikke sett det på noen år. Og CD formatet er også på vei ut i rennafart... vanskelig å si hvor jeg ender opp i løypa, men singlene blir bare digitale ja... :)

Carmelita

13.02.2011 kl.23:21

CD-en er på vei ut og vinylen på vei inn igjen. Håper man fortsetter å gi ut fysiske CD-er (i begrenset opplag), for det er noe helt spesielt med å ha CD-en i hånda. Herlig å se gjennom album arten samtidig som man spiller CD-en for første gang.

Skriv en ny kommentar