hits

Roses

31.01.2011 - 18:16 Ingen kommentarer

Halloen. Åh... for en fantastisk MGP kveld det var på lørdag. Stella, Sisi og Samantha var så fine på scenen sammen og gjorde en dritbra jobb! Endelig gikk en av de jeg heier på rett til finalen! Skulle ønske Noora Noor fikk være med, men kan jo krysse fingrene for at både hun og Sichelle får en plass i sistesjansen da. Hvis ikke, gleder jeg meg uansett til å se Mimi Blix igjen på lørdag og krysser fingrene for at hun er en av de 2 som går til finalen! :)

Tidligere på lørdagen var jeg og Thomas i Fredrikstad og hentet en synth han har kjøpt. Jeg var så dårlig at jeg bare hang med som en verdiløs svulst i forsetet.


Følte meg litt bedre da jeg fikk klappe en hest. Små gleder.

Den nye bestevennen til Thomas er plass. Du ser det ikke så godt her, men det glitrer i øynene hans og skummer i munnvikene.


I stad var jeg i et veldig sjarmerende studio som heter Hokus Fokus og la stemme på en reklamefilm. Ikke synging, men prating. Heiv i meg chilli, 2 kopper te og Otrivin før jeg dro, for å skjule mesteparten av hesheten i stemmen min.


Også har jeg fått blomster!!!! Eller altså... de er re-gifted, men jeg skal ikke gå helt Costanza for det. Takk Thomas, for at jeg fikk lov å forsyne meg med de to rosene du har fått et sted og som lå sammenkrølla i baksetet i bilen min i dag. :*

Det beste er jo at jeg har full rett til å re-gifte videre uten at jeg er den duste.


Nå skal jeg høre på "Vondt i hjertet" av Razika igjen, som Linniiie(.com) twitret linken til i stad. Den er veldig fin. Bare hør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar