hits

Hereafter......

24.01.2011 - 00:37 Ingen kommentarer

Det er sunt å kjede seg sa folk. BS. Man blir gal i hodet av det. Jeg har som sagt hatt 2 søndager nå, og tenkte at selvom jeg ikke skal gjøre så mye, kan jeg ihvertfall gjøre NOE. Så vi tok en klassisk dinner&movie night.

free graphic for myspace

Favoritt stedet mitt nå om dagen er Jewel of India i Frognerveien. Heeeeelt magisk. Det lukter så godt når man kommer inn der. Servicen er bra, maten er sinnsyk og innredningen er så vakker og gjennomført.


Mett og fornøyd.

Så var det film. Her ble jeg ikke fullt så mett og fornøyd. Eller jeg ble jo faktisk veldig mett av langtekkelige scener som ikke ender noe sted. Hendelsesforløp som burde vært gjennom på 5 min, tar 35 min og spenningskurven er helt på ville veier. Neida, det er ikke en drittfilm, men jeg trodde den skulle være mye bedre. Temaet er nær-døden opplevelser og synske evner, og det syns jeg kunne blitt dratt ut i litt større dimensjoner (bokstavelig talt), uten å bli for Hollywood. Matt Damon er uansett fantastisk da. (og så skammer jeg meg litt mens jeg skriver det her, fordi jeg egentlig er en forkjemper for "har du ikke noe pent å si, trenger du ikke si noenting." - prinsippet. Jeg glapp.)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar