hits

shriek

10.01.2011 - 22:59 Ingen kommentarer

Hallo i luken. Siste uka har også gått i ett. Om jeg bare hadde husket å dra fem kameraet i ny og ne, skulle jeg dokumentert litt av det óg. Men den gang ei. Jeg sovnet ikke før 5 i natt (sorry mamma) fordi døgnet er snudd, kombinert med en hjerne i høygir. Og så var jeg oppe tidlig, så nå er jeg ganske trøtt. Skal opp relativt tidlig i morgen også.. da er det Johnny Leave Home shoot, og jeg er jentemodellen for neste sesong. Det er jo gøy, har aldri gjort noe sånt før. Og så har designeren, Lilia Gjerstad, kvitret at jeg får ta med meg shitloads med de fantastiske klærne!!! (ble du redd nå Lilia? ;*)

Jeg har også skrevet et refreng på en låt til to fantastiske hip hop'ere dere alle kjenner til. Men låta eeeeer såååå bra som den er, så det kan godt være at det bare blir overflødig. Men det er veldig fint, så skal gjøre en test innspilling på det i studio etter shoot i morgen.

Nå er det ikke lenge til jeg slipper min nye single heller. Jeg vet jeg har sagt at det er "noen" uker til en stund nå, men nå kan iallefall de ukene telles på (under) en hånd. Du vet, det er farlig å egentlig si noe som helst før den er ute, ting snur som vinden i denne bransjen, men vi prøver jo bare å få ting til å klaffe best mulig!

Linda var på besøk lørdag og søndag, og vi hadde to late innedager hvor jeg blant annet fikk kost meg med Mario Bros, Super Mario, Super Mario galaxy og Donkey Kong. Jeg kommer tll å bli helt idiot av all denne spillinga. On the bright side, jeg får trent den lyseste sterkeste rangen på stemmebåndene mine når det er intenst på skjermen. On the bright side 2: Naboene tror jeg blir drept flere ganger daglig.

Nå tar jeg kvelden. Og jeg tar med kameraet på JLH shoot i morgen altså.

 

:*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar