hits

kastanje

19.12.2010 - 17:44 2 kommentarer

Denne uka har vært en sånn typisk uke før jula tar helt av. Fullt av julebord og kaos, så jeg føler at alt har gått i ett. På onsdag var jeg på Voice radio, veldig kos. Faktisk første gang jeg har vært med på radio en time i strekk, men det gikk fort unna. Dan er jo herlig!


Her er låtskriver Iain James og Thomas' Blue steel. Iain bodde her fra mandag til fredag og han skrev 6 fantastiske låter før han snudde nesa tilbake til London. Digg jobb han har. Jeg har også lyst å få reise litt rundt og jobbe som låtskriver ved siden av mitt eget prosjekt etterhvert.

Huset er et candyland nå. Jeg er ikke så glad i søtsaker, men mamma har fått et anfall og bakt seg ut av huset, så det er mye julecookies her. Bobbi elsker pepperkakene.


På fredag var vi på Cody Chestnutt konserten på Blå og det var heeeelt fantastisk. Det var storband og hele stemningen var magisk. Han håndhilste på alle fremme ved scenen både før og etter han var ferdig, litt uvant, men fin greie.Buddy Holly crewet hadde julefest i går, men jeg hadde ikke krefter til å komme meg avgårde. Skulle egentlig en tur innom en 10 års reunion fest også, men jeg var beat up.

Nå har jeg derfor hatt snart to dager i kosebuksa og ikke foretatt meg annet en å se et par filmer, spilt Donkey kong og jobbet litt i hjemmestudioet. Det er vel egentlig sånn jeg slapper best av, og det skal jeg fortsette med.

Ha en fin søndag dere óg.

:*

2 kommentarer

Dan R. Hagen

20.12.2010 kl.15:52

Det var så hyggelig å ha deg på besøk Elisabeth! Og jammen fikk du hjelp av lytterne våre til å finne på gave til brorsan!

Ha en deilig jul, så prates vi plutselig!

.:. dan

Ida

23.12.2010 kl.11:49

Gøy og høre på deg på radioen : ))

Skriv en ny kommentar