hits

hola

20.11.2010 - 01:57 Én kommentar

Hola! Nå er jeg hjemme fra kveldens forestilling og taket tok fyr. Å være på scenen på Folketeatret er alltid fantastisk, og backstage blir det bare mer og mer madness. Vi bruker mye energi på å sette ut de som står på scenen, ved å kødde på sidescenen, og det tar mer og mer av for hver kveld. Saksofonist Bendik på bildet under her får gjennomgå av meg og Marvin når han spiller politi... vi gjør alt vi kan for å få han til å le når han er på scenen og skal være morsk. Folk har stått nakne, laget plakater og brukt props for å få skuespillerne til å miste helt kontrollen på scenen, og det er hilarious. Tris at det kun er 4 forestillinger igjen, kommer til å savne denne galskapen.

Her er vakre Solveig som blandt annet spiller Vi Petty.


Herligste Ingebjørg spiller trombone og en småbitchy resepsjonist i et plateselskap.

Trond Fausa starta trenden med å skremme vettet av folk. Han er er snik. Jeg er redd publikum har hørt skrikene mine fra bakscenen mer enn én gang. Takk. Her har han nettopp skremt Helga som har ansvar for at hele skuta går som den skal, med lyd, lys osv.

Her er jeg i soul queen parykken og den digge badekåpa jeg har fått, rett før åpning av andre akt.

Heine har alltid rett innstilling før han går på scenen.

50- talls props. Vi er gjennomført.
Jeg er veldig sliten, som alltid etter showene, men nå kan jeg bare slappe av og sove ut før det er på'n igjen i morgen.

Én kommentar

marenkris

22.11.2010 kl.19:13

fine bilder :- ) så morsomt ut :D

Skriv en ny kommentar