hits

Dizzy

18.11.2010 - 17:40 Ingen kommentarer

Frokosten i dag var en herlig salat. Det har tatt litt tid for meg å slå meg til ro med at en salat kan være god og ikke minst mettende, men jeg har virkelig fått teken på det greiene der nå. Bare bruk MASSE fetaost. Saken var at den lukta litt funky i dag, og siden nesa mi er eksepsjonelt treffsikker måtte jeg løpe og sjekke utløpsdatoen, som sa 18.09.2010. Pakket i juni. Så for å glemme at jeg nettopp har proppet magen min med stinkende nedbrytere som er way overdue , øver jeg intens til en gig jeg skal ha om et par uker.

Skal covre en låt, og jeg er ikke den som lærer meg nye sanger på 1-2-3 (kan slite med å huske mine egne til tider). Når jeg har stått her i en time og sunget non stop, går jeg plutselig i gulvet (nesten)! Legger jo ikke merke til at jeg ikke puster, så får satse på at det er grunnen til at jeg svimer av, og ikke bakterie overdosen tidligere.

Snart bærer det ned på teatret. Nå er det kun 6 Buddy Holly forestillinger igjen, så hvis du ikke har vært der, må du komme deg avgårde! Den går på folketeatret torsdag, fredag og lørdag 19:30 de neste to ukene, og billetter kjøper du hos billettservice. Det kan være greit å være rask på avtrekkeren, jeg hører de disse siste forestillingene selger som hot bagels.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar