hits

2. ukedag

05.10.2010 - 16:58 Ingen kommentarer

Jeg er glad i toast... med ost, skinke, løk og krydder. Desverre var det også litt plast i denne. Det er veldig greit å ha en liten matbit lett tilgjengelig når jeg er på Folketeatret, og her om dagen gikk det litt fort i svingene da jeg heiv toasten i jernet. Du vet sånne plastringer som er rett under korken på juicekartonger, den emballasje saken som er laget av plast og sølvpapir? Den var jeg i ferd med å svelge. Turn off! Æsj!

On the bright side. Ting går mer på skinner nå. Begynner å få scenene litt mer i kroppen, nå kan jeg fokusere på å bli bedre, fremfor å være redd for å gjøre feil hele tiden. Nervene har roet seg masse, det er digg. Og jeg gjør den HEAVY sminkingen selv på 10 min! Sjekk den appetittelige sminke disken min.


Her er soul queen straks på vei ut på scenen i "Apollo Theathre" og jeg har på meg den ene av de tre parykkene mine. Pannelugg skal jeg snart ha selv også. Ikke den 50 talls luggen, da.

Rett etter show! Se på det der a!!! Så bustete!!Jeg skal innrømme at jeg ikke er helt i blogge humør om dagen.. men det er bare fordi det er en del ting som foregår i kulissene og jeg prøver å holde fokuset på rett sted. Alt annet en jobb føles som bortkastet tid nå om dagen.. sånn er det når man er inspirert og sulten. :)

 

:*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar