hits

wig collecta

30.07.2010 - 12:53 Ingen kommentarer
Jeg er i skikkelig feriemodus om dagen. Om en drøy uke starter forberedelsene til Buddy Holly og da vil det gå i ett på ubestemt tid, så jeg tar meg retten til å nye de siste dagene.

Mens jeg har surret rundt hjemme og hatt deilig dødtid, har jeg funnet frem et par av parykkene mine. Har aldri brukt dem før, men det skal jeg bli flinkere til. Jeg som er så rastløs med dette håret mitt burde egentlig bare bli parykksamler. Problem solvet.Jeg fant også min gamle afroparykk som kostet typ 200 kr på Standard... den kunne sikkert vært byttet ut med en som er litt freshere. Det beste hadde jo vært om jeg grodde en ordentlig afro, men det tar altfor lang tid. 
Nå skal jeg straks en tur bort til Gló minerals og hente et par ting jeg mangler. Må ha nytt pudder blandt annet, og kanskje de har noen kule nyheter også. Jeg sverger til Gló. Har nesten utelukkende brukt sminken deres, siden Anne Grethe Starheim brukte det på meg før en fotoshoot i 2007. Da ringte jeg opp til Gló og så at jeg MÅTTE få teste! Fortsatt hekta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar