hits

Hvordan passe seg for Jimmy Jump...

14.07.2010 - 12:57 5 kommentarer
Jeg har blitt fryktelig pysete. Jeg blir verre og verre. For 4 år siden, våknet jeg opp en morgen og var livredd for å ta karuseller. Det har blitt så ille at jeg tenker meg godt om før jeg løper. Og nå har jeg plutselig blitt redd for å gå også. På lørdag var jeg en snartur på Tøyen og hilste på herr Håkon Njøten og bestemte meg for å gå hjem til Frogner. Jeg var hella scared. Før vandret jeg rundt hvor som helst i mørke natta og tenkte ikke en halv gang, men nå smyger jeg meg langs gatene som en egyptisk ninja.Og med en gang jeg hører en lyd, fyker jeg inn i karate kid posisjonen!!!Etterpå blir det sikkert en tur ned på Sunshowers på Fisk & Villt, og regner med at jeg må tulse et par gater alene etterpå og jeg lurer litt på hvorfor vi ikke kan få ha litt mer trygghet, med en pepperspray, stun gun eller kjøkkenkniv. Jeg vil nødig bruke kung fu skillzene mine, ingen skal måtte dø.

Men her er et par tips:

- IKKE hør på musikk i hodetelefoner. Dere gærne jenter som gjør det altså. Slutt! Da har dere jo ingen oversikt, når dere må være listige som katter.

- Snakk gjerne i tlf, men ikke hør etter hva vedkommende sier, du har nok å tenke på. Det viktigste er at Jimmy Jump føler at noen vet hvor du er, hva du gjør og at du ikke er helt "alene".

- Ta ut nøkkelknippet ditt i god tid før du er ved døren og hekt knipperingen rundt langfingeren. Da kan du svinge den i tinningen på Jimmy Jump hvis han spretter frem.

- Hvis du er en av de som må sloss, er ballespark det beste. Se på posisjonen min over.. hva tror du er det neste som skjer.

- Vær litt lur. Har du Jimmy Jump tuslene mistenksomt bak deg, så stopper du opp og roter litt i vesken din, slik at han må gå forbi. Da har du bedre kontroll på hva han driver med.

- Lær deg å løpe i heler og sjekk alle vinkler med 10 sekunders intervaller.

- Rop "Brann" hvis Jimmy Jump får kloa i deg!!! Folk bryr seg ikke hvis du roper hjelp.Nå skal jeg jobbe litt! Fant masse nyere og eldre beats på ipoden i går, som er helt glemt bort! Gikk igjennom albumet mitt også, og fant ut at jeg hadde litt færre låter enn jeg trodde. Jeg har et fullt album, men MÅ ha et par alternative låter som jeg er like fornøyd med. Satser på å få tatt en tur til Sverige og jobbet før jeg popper denne babyen.

Jeg håper du får tatt turen og sjekket ut jentene mine på Sunshowers i kveld, you'll love it!

Og du kan forresten glemme alle tipsene mine og heller la være å gå alene!!

:*

5 kommentarer

Helene

14.07.2010 kl.13:17

hahaa, Elisabeth, helt genialt :)

♥ charlotte

14.07.2010 kl.20:57

morsomme bilder! :-)

aya

15.07.2010 kl.13:38

det är tips jag ska ha i åtanke nästa gång beryl och jag är på torggata. u know crazy people roam the streets there!

vilka gulliga bilder, förresten.

Stine Marie

15.07.2010 kl.14:10

haha!

Dette innlegget likte jeg skikkelig godt. sitter her på jobb å småkniser! tross det viktige temaet!

Keep up the good work.

Mvh Stine

Kesia <3

16.07.2010 kl.01:46

Haha!

Artige bilder, forresten så var det gode tips :D

Hyggelige med kommentarer tilbake :D

Jeg er nok en fast leser kan du si !

Skriv en ny kommentar