hits

the zoo

10.07.2010 - 15:51 6 kommentarer
aiai! Jeg har ikke være dritflink til å ta frem kameraet de siste dagene, men fikk dette bildet tilsendt fra onsdagens Sunshowers på fisk & villt. Det var som vanlig fantastisk. Folk tar jo helt av der. Stemningen ligner ikke noe annet jeg sett i Oslo. Det må sjekkes ut. Hver onsdag. :)På torsdagen satt jeg, Thomas og Mats på veranden og spilte Yatzi til lang på natt. Yatzi er undervurdert, spesielt en tropenatt, men litt vin og stearinlys. Jeg tror jeg var best også.

Åh, Gud for en gave det er at Janelle Monae eksisterer og lager plater med 18 tracks, tll bare 80 kr på itunes! Hun er så fantastisk! Du må bare kjøpe den plata. The Archandroid, lytt og bli fasinert.
Senere på ettermiddagen var det middag hos Liv Hanne og Petter på gården. Grilling ute på plassen med ender, høner, bikkjer, ei purke og en geit var akkurat det jeg trengte i går. Jeg har lyst på en sånn gård selv, om typ 50 år.Pipp er fin vettuTuppa. Camilla (co.blogg.no) klapper høne baby.
BudeiaHan er jo så kjekk...og farlig <3
I dag er det å sinnsykt varmt og digg. Har litt lyst og stikke ned på brygga og spise.. jeg kan iallefall ikke sitte inne å skrive mer. Jeg HAR faktisk laget en bra låt denne uka, jeg har skikkelig tro på den og må høre på den hele tiden. Godt tegn.

Kos dere i dag. :*

6 kommentarer

Camilla<3

10.07.2010 kl.22:42

Du har så kul blogg og du sriver bra:)

Endelig fornøyd med et bildet av meg, du er god<3

Elisabeth Carew

11.07.2010 kl.01:21

Camilla:

Takk frøken! :)

Jorunn Andersen Mørch

12.07.2010 kl.01:31

Så flott du har blitt Elisabeth:-) Jeg vet ikke om du husker meg,,, men jeg husker deg...Det vakreste "sjokoladebarnet" jeg noen gang hadde sett:-) Du var jo mye på besøk i "Postgirobygget" hvor jeg på en måte;-), var sjef for din flotte mor:-) Ser via nyheter at både du og din bror gjør det bra:-) Men får ikke kontakt med din mor, har hun det bra? Jeg har flyttet til Spania, ja ja noe opprør har man lov til når man har passert 60;-), Lin, min datter liker ikke Spania (landet stjal på en måte hennes mor);-) men hun er jo selvfølgelig alltid velkommen hit:-) Kan du gi meg e-mail adressen til mamma? og lykke til videre i livet! Du er nydelig Elisabeth, men ved din mor ved din side;-) har du nok begge ben godt plantet på jorden:-) Klem fra Jorunn

Elisabeth Carew

12.07.2010 kl.01:47

Jorunn Andersen Mørch:

Tusen takk, så hyggelig å høre. :) Send en mail til elisabethcarew@hotmail.com, så skal du få mammas mail der! God sommer :)

Anne

13.07.2010 kl.17:41

Hvor har du kjøpt den shortsen? Den var kjempe fin!!

lana

16.07.2010 kl.14:56

Digger at du liker Janelle Monae!! Elsker albumet hennes (og all musikk hun har gitt ut)! Likte t-skjorten din veldig godt, forresten :)

Skriv en ny kommentar