hits

seeyounextthursday

17.06.2010 - 15:20 Én kommentar

Oioioi, nå har det vært slapt på bloggfronten her. Det tar så lang tid å legge inn bilder på macen, og så laste opp ett og ett osv.. da blir det litt for lett å utsette det hele tiden. Uansett, jeg feiret bursdagen min på søndag. Her er jeg på vei inn til mamma i Blåstjerneveien, hvor jeg er oppvokst.Lille store Tyrese var på besøk, det var kos! Og ja... det var også en imac der. ...iMac og eggedeler stod høyest på ønskelisten, så nå er jeg lykkeligere enn noengang. Tyrese trodde (som du ser) at imac'en var til han.Etterpå dro vi en tur på microbryggeriet og spiste litt kake.
Ber har fått nye shades.
På tirsdag var det Buddy Holly pressekonferanse og alle artistene ble presentert. Jeg skal spille "Soul Queen" i suksessmusikalen på Folketeateret i hele høst. Det blir så gøy!Nå har jeg jo begynt å jobbe med nytt materiale til plata mi igjen og det er digg. Skrev en låt på tirsdag som jeg har tro på, så det er en bra start på denne perioden. :) Kanskje er det en potensiell single? I don't know, men jeg liker den virkelig. Var i studio i går og spilte i demovokal på den. Etterpå spiste vi på Jewel of India, og hell yeah, dit skal jeg tilbake. Går forbi der hele tiden, men har aldri gått inn. Det lukter himmelsk der nede, servicen er på topp, prisene er greie, maten er sinnsyk. Ja. Det anbefales.Nå er det back to work! Thomas har innstallert nye fantastiske synther til meg i Logic, så nå er det utrolig morsomt å jobbe med produksjon! :)

Besos :*

Én kommentar

Camilla

17.06.2010 kl.18:10

Hei Elisabeth Gratulerer med dagen som var. Hils Tyrese fra Camilla og Lisbeth ,vi gleder oss til å se han snart. God Sommer

Skriv en ny kommentar