hits

Gloom

02.06.2010 - 14:57 Én kommentarI går satt jeg på vernadaen... vent litt.. hvorfor skriver jeg under og ikke over bildet? Ser det litt dust ut egentlig? Anywho, jeg satt på verandaen og grillet (nok en gang) og sola meg i flere timer. Jeg er litt redd for at jeg er i ferd med å bli et sånt grillehue, for saken er at en grill koster 17 kr på ICA og når jeg allikevel skal ligge å sole meg, hvorfor ikke bare lage middag der ute. Jeg har forstått at det er en sånn type tankegang som får ballen til å rulle, plutselig er jeg en av de som ikke gjør noe annet enn å grille.. flere ganger i døgnet... hele livet. Jeg må passe meg.Etter soling ble det en liten tur ut.. for å kjøpe kebab (skammer meg). Det er ikke så lett å se her, men gatene på Frogner ser ut som Edens hage for tiden. Vurderer å telte her ute.

Thomas var på P3 og sang "Fish out of water" akkustisk på kassegitar i går. Det var vakkert, baby!!! Du finner det på nrkP3 nettsiden hvis du leter litt. Det var også en artikkel på 730.no i går, som du kan sjekke ut HER.

Nå skal jeg straks ut på verandaen igjen! Jeg skal ordne meg sommerfarge iløpa noen dager. Og i kveld er det førpremiere på SATC 2.. som jeg vurderte å få meg meg, men så har jeg rotet bort inv, så da får jeg heller bruke kvelden på å jobbe litt.

Ciao :*

Én kommentar

Samantha

04.06.2010 kl.23:42

Hvilket radioprogram var det han spilte på? Lydverket?

Skriv en ny kommentar