hits

Heidal

31.05.2010 - 15:29 Ingen kommentarer


På torsdag hadde jeg en gig på firmafesten til Lufthansa. Her er jeg på vei til soundcheck. De skulle ha grand prix tema, og noe karaoke opplegg og så jeg visste at lyden ikke kom til å være dritbra. Men jeg skulle bare gjøre Rocketfuel, så tenkte at jeg overlever det. :) Det jeg også måtte overleve var at strømmen gikk når jeg var 30 sec ut i låta. Alt kortslutta! Er det mulig. Så da måtte jeg chille freake ved scenekanten i noen min og gå på igjen.On the bright side: Jeg fikk testen den nye toppen min som jeg eeeelsker.
De søte jentene mine var med.På lørdag fikk jeg ikke vært med på Grand Prix kaoset i Oslo, fordi jeg måtte rekke en konfirmasjon søndag morgen i Heidal. Det er der familien på morsiden kommer fra og det er en av norges best bevarte bygder. Prettyyyy!
Bilde av Sjoa ovenfor.Dette er Kruke, utrolig fint sted.. har vært mye der som barn. De leier ut rom til raftere osv, for 125 kr natten pr hode, så jeg håper vi får tatt en låtskriver tur opp dit etterhvert. Bare ta med gitar og litt utstyr og få inspirasjon.WoooOOO!! Bestemor hadde den gode ordenlige hjemmelagrede spekeskinka på plass. Holy Moses.Utsikt fra KrukeInne på Kruke tunet.

Skulle gjerne hatt flere dager der. Kanskje jeg kommer meg opp en tur til i sommer. Og jeg måååå komme meg til varmere strøk! Det er way overdue. Jeg sitter og dagdrømmer om hvilken is jeg skal kjøpe i strandkiosken og hvilke sandaler jeg skal labbe i sanda med. I'm good to go!

:*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar